Met lef en creativiteit til je ieder project naar een hoger plan. Dat is wat ik mijn leerlingen probeer mee te geven. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in marketing, communicatie en journalistiek. Naast mijn eigen creatieve werk, maak ik educatieve programma’s en geef ik workshops en trainingen. Ik richt mij hierbij op jongeren en volwassenen die willen leren over kunst, beeldtaal, cinema, journalistiek en propaganda, en strategische communicatie.
Ik ben ruim vijftien jaar werkzaam in de communicatiesector als communicatiemanager, pr-adviseur en contentmaker. In 2014 besloot ik freelance verder te gaan als filmmaker, tekstschrijver, (video)reporter en trainer/docent in het kunst- en beroepsonderwijs.
Freelance trainer en educatie professional
September 2018 – nu
Amsterdam
Voor verschillende opdrachtgevers ontwikkel ik lesplannen, begeleid ik leerlingen bij projecten en ben ik werkzaam als film- en kunstdocent. Ik heb ervaring bij: Vechtstede College, Luzac Lyceum en College, Montessori Lyceum Amsterdam, de Guus Kieft School Amstelveen, het Mediacollege Amsterdam, het Cartesius Lyceum Amsterdam, het Hervormd Lyceum West, het Huygens College en de Leonardo da Vinci School in Amsterdam. Voor verschillende opdrachtgevers verzorg ik museumlessen. Daarnaast geef ik workshops Strategische Communicatie en Journalistiek en Propaganda.
Freelance Communicatie Professional
Oktober 2014 – nu
Amsterdam
Voor verschillende klanten manage ik diverse communicatieopdrachten. ik werkte onder andere voor: !WOON, Free Press Unlimited, Parool en Gemeente Amsterdam.
Freelance Reporter / Copywriter
November 2008 – nu
Amsterdam
As freelance journalist, camjo en tekstschrijver maak ik reportages en schrijf ik artikelen voor onder andere Het Parool, HP de Tijd, De Westkrant, Mug Magazine, Amsterdam Zuidoost Magazine en Tubelight.
Back to Top